Službeni podaci tvrtke i pravni dokumenti

Markušić d.o.o.

PODACI TVRTKE

Puni naziv tvrtke: MARKUŠIĆ d.o.o. za trgovinu i usluge
Skraćeni naziv tvrtke: MARKUŠIĆ d.o.o.
Sjedište tvrtke: Ciklama 34, 10360 Sesvete
OIB: 95043155020
Društvo upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu 05.04.2011, po rješenju pod poslovnim brojem Zg/Tt-11/4336-2, MBS: 080562979
Temeljni kapital 20.000,00 kn, uplaćen u cijelosti

Osnivači/članovi društva: EDUARD ANTUN MARKUŠIĆ
Osobe ovlaštene za zastupanje: EDUARD ANTUN MARKUŠIĆ, direktor, zastupa društvo pojedinačno i samostalno
Poslovni račun tvrtke otvoren kod


CJENIK USLUGA

Službeni cjenik usluga tvrtke možete dobiti na upit putem emaila ili osobno u trgovini na adresi Brestovečka 2, 10360 Sesvete
Cjenik vrijedi do objave novog cjenika. Akcijske ponude su posebno istaknute. Sve cijene su s istaknutim PDV-om. Za usluge kojih nema u cjeniku ili ih nije moguće jednoznačno izraziti molimo kontaktirajte nas kako bismo vam sastavili ponudu.


OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (Nar. nov., br. 41/14.) obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi na adresi Brestovečka 2, Sesvete, pri čemu ćemo Vam bez odgađanja pisano potvrditi primitak prigovora.

Prigovor također možete poslati putem pošte ili elektroničke pošte:

na adresu: Markušić d.o.o., Brestovečka 2, 10360 Sesvete ili na e-mail adresu: markusic@zg.t-com.hr

Obvezujemo se u pisanom obliku odgovoriti na prigovore u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora.

U slučaju neriješenih prigovora potrošači se mogu obratiti:

Europska komisija – Platforma za online rješavanje potrošačkih sporova: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/

 

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

Markušić d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Markušić d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 

OBAVIJEST O PRAVU POTROŠAČA NA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA SKLOPLJENIH NA DALJINU I UGOVORA SKLOPLJENIH IZVAN POSLOVNIH PROSTORIJA

Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.

Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora.

Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, roba ili usluga koja je zakupljena predana u posjed ili je sklopljen Ugovor.

Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora.

Robu vratite ili je predajte nama, bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora.

Izravne troškove povrata robe morate snositi sami.

Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.